Om os

Vores historie

Myssage

VI er 3 partnere der hver har stor interesse for fitness og kampsport. Vores baggrunde er finans økonom, webdesigner og marketing. Derudover har vi flere års erfaring med praktisk viden indenfor træning. Sammen har vi samlet vores viden til at udvikle denne hjemmeside, med en fremtidsplan til at gøre hjemmesiden mere personlig for alle vores kunder.

\"\"
\"Fitness

Hvorfor Myssage?

Vi er overbevist om at træning og massage går hånd i hånd, og at træning for os, er som massage for sjælen. Derfor har vi valgt at udvide til flere produktkategorier, for at dække trænings og massage behovet så meget som muligt. Hos Myssage.dk ønsker vi at være opdateret på de nyeste træningsudstyr, supplerings og massage produkter på markedet, og skaffe alt dette til vores kunder på en hjemmeside. Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for vores kunder i Danmark, at kunne få det bedste på markedet verdenen rundt, og lige til hoveddøren. Derudover forstår vi også, at mange produkter kan være overpriced, så vi vil forsøge at anskaffe produkterne i vores side, til en rimelig pris. Vores glæde ligger i at give vores kunder den massage, som de føler behov for, om det er igennem træning, massage produkter, kropsovervågning, digitale træningsløsninger, tøj, mm. Alt andet end kost og madvare vil vi forsøge at bringe til jer.

\"HOIT
\"HOIT
\"HOIT
\"HOIT
\"HOIT
\"HOIT
\"HOIT
\"HOIT
\"HOIT

Forrige
Næste

Mission og vision

Vores mission er at bringe vores kunder trænings udstyr, massage udstyr og supplerings produkter, de nyeste produkter fra hele verdenen, lige til døren. 

Vores vision er at kunne udfylde alle behov, der er for hjemmetræning og massage, samt at kunne vejlede dertil. 

Vores strategi er at blive uddannet som personlige trænere, så vi også har viden i den teoretiske del af træning og muskulaturen. Derefter åbne en telefonisk service, hvor vi kan vejlede vores kunder til de bedste produkter, der vil dække deres behov. 

Vi har for nu tilføjet videoer til udførelsen af hjemmetræning med de mest købte hjemmetræningsudstyr. Dette er til inspiration til brug af produkterne. 

Har vi ikke produktet du søger?

Hvis vi ikke har produktet du søger, vil vi bede dig om at at sende os en mail på info@myssage.dk, hvor du forklarer hvad produktet gør og et billede/video hvis muligt. Er det noget vi ikke har på vores hjemmeside og ser vi at det lever op til vores værdier, vil vi gøre vores bedste for at anskaffe dette. Så snart det kommer op i vores hjemmeside til salg, vil du modtage en mail med opdatering, samt en rabat på 20% ved første køb af produktet.